A e dini se çka do të ndodhë më datën 11.11? (Video)

Keni dëgjuar për shumë ditë të rëndësishme, por 11.11 është dita që po bën bujë të madhe në botë,
sidomos për konsumatorët që duan të blejnë super produkte me super çmime.

E tëra nisi në Kinë, nga studentët e “Nanjing University”, të cilët zgjodhën datën 11.11, që të festojnë
për ato/ata që janë “single”, dhe zgjodhën datën 11.11, pasi është e përbërë vetëm nga numri.

Ndërsa, si ditë shitjeje filloi me 2009, nga gjiganti i shitjes online Alibaba, ditë kjo që u kthye në ditën
më të madhe të shitjes dhe ofertave në botë.

Këtë vit, këtë ditë do ta keni edhe në Kosovë.

Për ju janë përgatitur 1111 TOP OFERTA, ndërsa 11 prej tyre janë OFERTA BOOOM.

A doni me kursy shuuumë? Rrini gati me datën 11.11.

Klikoni mbi këtë link për të shikuar videon