Kuriozitete

Mjekët paralajmërojnë: ”Shmangni këto katër kombinime ushqimore, janë të rrezikshme për shëndetin”

Edhe një fëmijë i vogël e di se ngrënia e fasuleve dhe një pije gazuar nga pas mund të shndërrohet në një mini-Hiroshima për organizmin, por ndodh që të rritur të bëjnë disa gabime të mëdha kur bëhet fjalë për kombiminin e ushqimeve. Sipas mjekëve nutricionistë, përzierjet që kemi konsideruar …

Lexo më tepër »