Shëndetësi

Jeni lodhur nga dietat e mbajtura prej kohësh dhe pa rezultat? Kjo pije do t’ju ndihmojë të humbisni 14 kg në 21 ditë!

Trupi i njeriut është një mekanizëm i përsosur, por që i nevojitet mirëmbajtja dhe përmirësimi të vazhdueshëm. Ju duhet ta pasuroni dietën tuaj me lëndë ushqyese, por ndonjëherë ndodh që e ekzagjeroni dhe kjo përkthehet në përhapjen e sëmundjeve të ndryshme ose probleme të peshës. Ju prezantojmë më poshtë me …

Lexo më tepër »

​ Shokohen mjekët: Ky ilaç vret 93 për qind të qelizave të kancerit në zorrë të trashë për vetëm 2 dytë

Kanceri në zorrën e trashë është një nga format më të rrezikshme midis meshkujve dhe femrave, por, edhe pse ka shumë ilaçe natyrale që e parandalojnë këtë sëmundje, zyrtarët mjekësorë edhe më tutje konsiderojnë se nuk ka studime të mjaftueshme që mbështetin këto fakte. Për fat të keq, me shkencë …

Lexo më tepër »