Teknologji

Kompania bën ofertën e pabesueshme: Ju falim iPhone X dhe 300 dollarë nëse na jepni…

Një kompani e njohur e telefonave celularë në Amerikë ka bërë një ofertë të pabesueshme për të gjithë adhuruesit e markës së telefonave iPhone. Për ditën e publikimit të risisë teknologjike, kompania ishte përgatitur mirë pasi ka patur një ofertë të bujshme si një “as nën mëngë”. Kompania ka njoftuar …

Lexo më tepër »

Studim – “Snapchat” i rrezikshëm, ja arsyet që ta fshini urgjentisht

Aplikacioni “Snapchat”, përpos kreativitetit, është edhe i rrezikshëm për përdoruesit e tij. “Studimi zbulon se vajzat adoleshente janë ato më të rrezikuarat nga ky aplikacion janë. Ato bëjnë fotografi, i postojnë, kurse shokët dhe shoqet e tyre mund t’i shohin ato fotografi për disa sekonda të caktuara”, shkruan sociologu Adam …

Lexo më tepër »

Përditësohet Whatsap, më në fund tashmë nuk do të ruhemi se cfarë i shkruajmë ‘të dashurve’por…

Duke ndjekur hapat e aplikacioneve të tjera të ngjashme si Viber, WeChat dhe Telegram, edhe WhatsApp është pranë ekzekutimit të komandës së fshirjes së mesazheve pa i arritur marrësit.Kompania ka filluar të testojë opsionin e ri në Android dhe iOS, siç informojnë burime të brendshëm. Një server i tërë i …

Lexo më tepër »