Pasi i vdes djali, ky baba shkruan 10 porosi për të gjithë prindërit

Thonë se dashuria e vërtetë njihet atëherë kur sheh për herë të parë fëmijën e porsalindur, pikërisht atëherë thua me bindje se nuk do mund të duash njeri tjetër sa fëmija.
Për këtë arsye edhe humbja e fëmijës është dhimbja më e madhe që mund të përjetojë një prind. Për fat të keq kjo i ka ndodhur Richard Pringle, një baba i devotshëm i cili humbi djalin Hughie në moshën 3-vjeçare. Ai vuante nga një patologji e lindur dhe vdiq për shkak të një hemorragjie cerebrale.
Lexo vazhdimin ne linkun me poshte.

Kliko mbi këtë link për të lexuar vazhdimin